Puzzelen met Disney, Jan Van Haasteren en Wasgij

Koop een puzzel van legpuzzels.nl en kom lekker tot rust. Het enige dat je nodig hebt voor het maken van een puzzel is een lege tafel en vrije tijd. Ook goed gezelschap kan, maar ook in je eentje kun je een legpuzzel maken, al kost het je dan iets meer vrije tijd. Het mooie aan het maken van een puzzel is dat het je ontspant. Je hoeft even aan niks anders te denken dan aan de puzzelstukjes en de plaat. Als je alle puzzelstukjes op de juiste plek hebt neergelegd wordt je beloond met een prachtige afbeelding. Vooral de puzzels van Disney, Jan Van Haasteren en Wasgij zijn populair. Hieronder lees je meer over deze favorieten.

 

Puzzels van Disney

Disney is al lange tijd populair onder jongeren en ouderen. Dat maakt het zo leuk om een Disney puzzel te leggen. Zowel een grootvader als zijn kleindochter kent Dombo, Mickey Mouse en Assepoester. Terwijl je met je familie of vrienden een Disney puzzel legt, praten jullie over de filmavonturen van de Disneyfiguren die op de puzzel staan afgebeeld. Je hebt Disney puzzels van 200 stukjes, maar ook van meer dan 40.000 stukjes, uiteraard voor de zeer ervaren puzzelaars of voor de mensen die heel veel vrije tijd hebben. De puzzel 1000 stukjes Disney wordt het meest verkocht, omdat een legpuzzel van 1000 stukjes voor iedereen haalbaar is, maar toch ook uitdaging biedt. Hier zijn een paar voorbeelden van Disney puzzels met 1000 stukjes:

 

  • Puzzel 1000 stukjes Disney De Wondere wereld van Disney II.
  • Puzzel 1000 stukjes Disney Collector’s Edition Dumbo.
  • Puzzel 1000 stukjes Disney Mickey’s 90e verjaardag.

 

Puzzels van Jan van Haasteren

De jan van haasteren puzzels van www.legpuzzels.nl verkopen bijzonder goed. De Jan van Haasteren puzzels van het merk Jumbo zitten boordevol geheimen en grapjes, die je tijdens het puzzelen ontdekt. De plaat is gevuld met mensen en/of dieren die zich bezighouden met een activiteit en/of die zich in een bepaalde omgeving bevinden, zoals in de dierentuin, bij het circus of in een winkelcentrum. Er zijn al vele soorten Jan van Haasteren puzzels op de markt. Zoek je een legpuzzel met een bepaald thema, zoals verjaardag, Kerstmis of een bruiloft? Dan is de kans groot dat je een dergelijke puzzel vindt in het uitgebreide assortiment van Jan van Haasteren.

 

Puzzels van Wasgij

Al een Wasgij puzzel in huis? Nog niet? dan is het de hoogste tijd. Je kunt een Wasgij puzzel kopen bij Legpuzzels.nl. Ook als je al een Wasgij puzzel hebt, wil je er vast en zeker nog eentje bij kopen, want Wasgij puzzels daar kun je nooit genoeg van krijgen. Waarom? Wasgij puzzels zijn voorzien van een verrassing: de afbeelding die op de doos staat, is niet hetzelfde als de afbeelding die jij gaat puzzelen. Tijdens het puzzelen van een Wasgij puzzel word je steeds weer verrast met een grappige verandering. Pas op het einde weet je wat er allemaal is gebeurt met de personages op de afbeelding van de doos.