Welke soort handdoeken heb je nodig?

Als het goed is heb jij al verschillende soorten handdoeken in jouw huis, maar misschien mis je wel enkele belangrijke soorten handdoeken die je eigenlijk wel hoort te hebben. Na het lezen van dit artikel weet je het zeker, want ik zal het hebben over alle soorten handdoeken die je nodig hebt.

 

Badhanddoeken

Waarschijnlijk heb wel handdoeken om jezelf mee af te drogen na het douchen, maar heb je wel échte badhanddoeken, deze zijn namelijk wat groter dan de handdoeken die jij wellicht gebruikt. Dit kan natuurlijk ook, maar geloof me dat het enorm fijn om jezelf in een grote zachte badhanddoek te wikkelen na een douche.

 

badhanddoeken

 

Handdoeken voor jouw handen

Deze handdoeken zijn belangrijk voor in de keuken, waar jij jouw handen af wilt drogen na het wassen van je handen. Zorg er dus voor dat je genoeg hebt, je wilt niet jouw handen moeten afdrogen aan je kleding.

 

Gasthanddoeken voor jouw gezicht

Waarschijnlijk wil je in de badkamer ook een handdoek voor je handen, want ook hier was jij jouw handen, maar je moet niet vergeten om ook een handdoek speciaal voor het gezicht te hebben. Het is niet altijd even hygiënisch om dezelfde handdoek voor het gezicht en je handen te gebruiken, maar je wilt jouw gezicht na het wassen wel kunnen afdrogen.

 

Een spa handdoek

Er zijn dagen waarop jij je gewoon net iets meer wilt verwennen, en dan heb je een spa handdoek nodig om jezelf in te wikkelen na het nemen van een lang en warm bad. Zorg ervoor dat deze handdoek groter is dan nodig en dat hij extra zacht is.

Met al deze soorten handdoeken zal jij in ieder geval nooit meer een handdoek tekort komen, je moet ze alleen wel allemaal verzamelen. Gelukkig zijn er online genoeg plekken om al deze handdoeken te vinden. Wanneer het mogelijk is zou ik wel investeren in kwaliteit, dan zijn de handdoeken zachter en gaan ze bovendien een stuk langer mee.