Meer groen voor jouw bedrijf

De meeste bedrijven besteden veel tijd en aandacht in het inrichten van hun werkomgeving. Dit is ook erg belangrijk. Het blijkt namelijk dat men meer dan 33% van hun week besteed op het werk, daarom is het erg belangrijk dat ze een veilige werkplek hebben die voldoet aan alle veilig- en gezondheidseisen. Zo hebben de lichtinval en de temperatuur van de ruimte bijvoorbeeld veel invloed op hoe jij je voelt. Daarom is het cruciaal dat de omgeving waarin jij verblijft perfect is ingesteld op jouw persoonlijke belangen.

Hoe kan je meer sfeer brengen in je bedrijf?

Sfeer brengen in een bedrijf kan via verschillende manieren. Zo kan je planten en decoratie plaatsen in het kantoor om een warm gevoel te creëren. Ook sfeerverlichting kan een positief effect hebben op de werkruimte. Als we meer gaan kijken naar hoe je sfeer kan creëren in de buitenruimte van je kantoor, zijn vooral de tuinelementen heel erg belangrijk. Zo is een veranda bijvoorbeeld echt een eyecatcher die veel warmte en sfeer brengt aan de tuin. Deze veranda kan je opvullen dan weer met elementen zoals warme lichten en andere accessoires. Kunst heeft ook een positieve werking op de ruimte en werksfeer. Zo zorgen de kleuren van het kunstwerk voor creativiteit binnen het bedrijf. Het stimuleert de geest van de werknemers en het trotseert zelfs de negen tot vijf mentaliteit.

Welke soorten versieringen zijn er voor de tuin?

Uit onderzoek blijkt dat het erg belangrijk is om jouw personeel een buitenplek te geven waar ze tot rust kunnen komen, of in de zomer, lekker aan het werk kunnen gaan. De frisse lucht zorgt voor een blij gevoel bij de mens en verlaagd het stresslevel. Ook is de buitenlucht veel gezonder voor jouw lichaam en zullen jouw hersenen een betere werking hebben. Daarom is het erg belangrijk om een buitenplek te hebben. Gelukkig zijn er ontzettend veel producten die jouw tuin een (sierlijke) toevoeging kunnen geven. Als we kijken naar echte eyecatchers, zijn vooral tuinhuisjes, veranda’s en blokhutten erg populair. Dit is een plek waar jij je heerlijk kan terugtrekken en kan genieten van de natuur. Je kan deze huisjes leuk inrichten met planten, lichtjes en andere accessoires. Ben jij nog opzoek naar een vette tuinhuis, neem dan snel een kijkje bij de Hoeve Buitenleven.

Wat zijn de voordelen van een sfeervolle werkomgeving

Een sfeervolle werkomgeving creëren voor jouw team, heeft veel voordelen. Het is bewezen dat mensen productiever zijn en betere resultaten behalen als zij zich daadwerkelijk thuis voelen. Om die reden is het belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren op kantoor. Ook heeft een sfeervolle omgeven invloed op het humeur van de werknemers. Als er bijna geen sfeer is in de ruimte, gaan mensen zich leeg en alleen voelen. Een kille werkplek heeft daarom geen positieve invloed op de mens. Kijkende naar de gezondheid van de werknemers, is het erg belangrijk dat zij zich in een schone en gezonde werkomgeving bevinden. Zo hebben bijvoorbeeld planten een enorm positief effect op de werkomstandigheden, aangezien zij de luchtvochtigheid in de ruimte verhogen. Ook zorgen de planten voor een betere verdelen van de temperatuur binnen het bedrijf en verlagen zij het ziekteverzuim met wel 20%.